Crowdfunding

Ik leef voor mijn topsport. Ik heb er alles voor over, ik train elke dag, eet heel gezond en slaap veel. Tegelijkertijd laat ik er ook heel veel voor. Ik woon in het buitenland, weg van mijn familie en vrienden, studie op pauze. Dit alles omdat ik zo met een coach kan trainen waar ik veel vertrouwen in heb, en er zo alles aan doe mijn olympische droom waar te maken.

Trainen kost veel tijd, maar ook veel geld. Ernaast werken kan, maar tot op zekere hoogte, want als je elke training alles wilt kunnen geven, moet je ook rusten. Kwaliteit op de training is zo belangrijk, elk detail telt.

Heel specifiek is er dus geld nodig. Dit voor het betalen van mijn trainer, het betalen van een warmweer trainingsstage in april en het reizen naar Nederland en naar de UK voor wedstrijden komend seizoen. De kosten hiervan tot en met het einde van dit seizoen komen totaal over de 5000 euro, dus dit zal dan ook het streefbedrag worden. 
Wil JIJ deel nou uitmaken in het najagen van mijn droom? Of je nu als particulier of bedrijf wilt doneren, het kan allemaal! Dit levert jou een plekje op mijn website, en heel, heel veel dankbaarheid van mij op. Help mij een stapje dichter bij mijn droom!
 
 
Elk bedrag: Een persoonlijk bedankje en vernoeming op mijn website
Vanaf €100,- Een persoonlijk bedankje, vernoeming op mijn website met jouw logo en link naar jouw website
Vanaf €250,- Een persoonlijk bedankje, vernoeming op mijn website, met jouw logo en link naar jouw website, en vernoeming
op mijn instagram en facebook
Vanaf €500,- Persoonlijk bedankje, vernoeming op mijn website, met jouw logo en link naar jouw website, en vernoeming op
mijn instagram en facebook. Plus een uur durende atletiek clinic van mij!

 
Je kunt zelf een gewenst bedrag overmaken naar mijn rekening. Mijn rekeningnummer is NL66ABNA0455599157 T.n.v. E.I.Bastmeijer. Bij een donatie a.u.b. “crowdfunding” in de omschrijving zetten. 

Maar... je kunt mij ook gewoon jouw telefoonnummer plus het bedrag dat je wilt doneren achterlaten (in mijn contactformulier / per tel: 06-43520679 / per email: eibast@hotmail.com! 
​​​​​Dan kan ik jou een betalingsverzoek sturen via "Tikkie", en dan wordt met een klik op de link door jou, de overboeking geregeld.

Heel veel dank!!! 

Update

Ik wil de volgende donateuren ontzettend bedanken voor hun bijdrage aan mijn crowdfunding actie:
 
Anonieme donateur 1000 euro
Jom IT BV  anoniem bedrag
Annemiek Rietman & Marco Bastmeijer 100 euro
Edwin van Herpt & Welna van Herpt - Poorta 100 euro
Kees en Monique Bastmeijer 100 euro
Arwi facilities 100 euro
Lieke van Kranen 50 euro
                                                              
Terug naar boven